Praktijk voor Klassieke Homeopathie
Astrid van Houwelingen
Ernest Claespad 14
3069 JS Rotterdam

Telefoon: 010-456 81 60

e-mail: avhouwelingen@homeotherapie.nl

Over Astrid van Houwelingen

Ik ben opgeleid als Klassiek Homeopaat en als sociaal pedagogisch hulpverlener.
Ik heb ruime werkervaring in diverse functies en werkvelden in de zorgsector, onder andere in de psychiatrie en in de gehandicaptenzorg. Naast mijn praktijk ben ik ook werkzaam bij het Landelijk Steunpunt (mede)Zeggenschap.

Ik ben altijd op zoek geweest naar manieren waarop mensen optimaal gebruik kunnen maken van de krachten die ze in zich hebben. In mijn zoektocht raakte ik onder de indruk van de mogelijkheden die in de natuur aanwezig zijn om de zelfherstellende krachten in mensen aan te boren. Ik kwam daarbij op het spoor van de Klassieke Homeopathie. Ik ging studeren aan de Hogeschool voor Natuurgeneeswijzen in Arnhem, haalde mijn diploma en startte in 1992 een eigen praktijk voor Klassieke Homeopathie.

Ik volg regelmatig bijscholingen op het gebied van Klassieke Homeopathie.

Eind 2016 rondde ik de voor alle therapeuten verplichte herhaling Medische Basisopleiding af. Ik volg bijscholingen op het gebied van psychologie, verbindende communicatie, counseling, droomwerk, Bach bloesems, energiewerk en healing. Ik volgde o.a. trainingen bij de Amerikaans/ Indiaanse sjamaan Eileen Nauman (Soul Recovery), Nico Vlaar (energetisch counselen), Ai-Opener (verbindende communicatie), Juan en Ivan Nuñez del Prada (Inca energiewerk) en Aaffien de Vries (Focussing).